Szerelmes üzenetek

De szeretnék könnycsepp lenni szemedben megszületni végigfolyni arcodon majd meghalni az ajkaidon.

De szeretnék könnycsepp lenni arcodon végig folyni, majd ajkadon meghalni.

Szívem szíveddel együtt dobban, nem szerethet nálam senki jobban, olyan vagy nekem, mint egy édes virág! Többet érsz nekem, mint az egész világ!

Viharfelhőt sodor a szél, sötét éjben búcsúzom én. Csak egy dallamot éneklek én légyan, ami fájó úton elkísér. Elmegyek, elmegyek most tőled, elsodor az élet tőled!

Mióta láttam a szemed tiszta fényét,
azóta nem tudok élni Nélküled.
Mióta megbűvölt egy pillanatnyi szépség
Azóta szeretlek én…

Küldtem hozzád egy angyalt, hogy vigyázzon az álmodra, de visszajött, mert az angyalok nem vigyáznak egymásra!

Oly szenvedélyesen szeretlek, hogy szerelmem nagy részét elrejtem, nehogy rád nehezedjen a súlya!

Ha rózsákkal álmodnál, tudd, azok türelmem virágai. Ha csókról álmodnál, érezd, azt én küldöm. Ha netán velem álmodnál, tudd, Te is álmaimban jártál.

A párnámra könny hull, mert nem lehetek veled, szívemben fény ragyog, mert NAGYON SZERETLEK!!!

Nem mondom, hogy szeress, csak gondolj rám, ha szíved nem érzi, úgyis hiába mondanám: SZERETLEK!

Nevet a szél, süvít és zokog, szeretni mást én sohasem fogok, míg égen csillag ragyog, én addig tied vagyok!

 

Szerelmes versek

Álmodj néha rólam, és én ott leszek Veled, ha megérint a hajnal korábban ébredek, szólj néha hozzám, ha hiányzom neked, keress álmaidban és én ott leszek veled!Az élet egy keringő, melyet eltáncolsz a sírig, életed csak attól függ, kivel táncolod végig!

Szeretném, ha tudnád, hogy szeretlek téged, szeretném ha tudnád csak miattad élek! Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni és elmondani, hogy nem tudok nélküled élni!

Fáj az emlék, mégis öröm, álmaimban minden percem veled töltöm! Nem tudlak és nem is foglak elfeledni, kár, hogy így kellett megtanulnom SZERETNI.

Szeretnék jó éjszakát kívánni, Kedvesemnek szép álmokat adni. Remélem édes lesz az álma, s napsugár ragyogjon reggel reája.

Gondolatom körülötted kering minden nap, vajon mikor láthatlak? Ha most ott lennék veled elringatnálak, s ha már alszol füledbe súgnám: KÍVÁNLAK!

Ha szeretsz, olyat szeress, ki téged viszont szeret, mert többet ér egy baráti kézfogás, mint száz hazug szerelmi vallomás!

Hiányod megszokni nem tudom, úgy fáj hogy Te ott, én meg itt vagyok.Érintésed mindenért kárpótolna, s csókjaid….tudom maga a mennyország volna.

Az együtt töltött perceinkből Legyenek órák, majd napok. Napjainkból hosszú hónapok.S az örökkévalóság tartson addig, amíg Veled vagyok.

Miért múlik el minden, ami szép. Miért fáj a szívünk az elmúlt tegnapért. Miért nem lehet örökös a ma. Akkor nem kellene elválni soha.

Ha tudnád hányszor gondolok rád, s hányszor töltöm ébren az éjszakát, s hány könny szökik szememre érted, s mindez azért van, mert SZERETLEK TÉGED!

Aki szeret, az sose feled. Aki feled, az sose szeret. Aki szeret és mégis feled, az nem tudja, hogy mi a szeretet.

Csak, mert valaki nem úgy szeret Téged, ahogy Te szeretnéd, az még nem azt jelenti, hogy nem szeret Téged szíve minden szeretetével.

 

Szerelmes SMS

Az élet remény, küzdelem, bukás, sírig tartó versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni, ez az élet!

Lehet, hogy még nem nagyon ismersz, és nem is nagyon szeretsz, de egyben biztos lehetsz: rengeteget vesztesz, ha engem eleresztesz!

Ha az élet rögös útját járod és keresni vágyol egy hű barátot, ne keress olyat ki hízeleg, az fog becsapni tégedet. Keress olyat ki félrevonultan húzza meg magát és meglásd ő lesz számodra a legjobb barát!

Ha este felnézel az égre, gondolj egy lány szerető szívére. S ne gondold, hogy meg fog csalni, hisz képes lenne Érted MEGHALNI!

Féltelek! Ha tehetném, vigyáznám minden léptedet! Vigyáznék rád, mint egy angyal. Hisz te vagy az, ki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal.

Szeress szívből tisztán, mint a patak, mely magas hegyek csillagából fakad, s ha szerelmed igaz és tiszta, cserébe mély szerelmet kapsz vissza.

Ha szomorú vagy én is az vagyok, ha felcsillan a szemed, az enyém is ragyog. Szeretlek, de nem tudom miért, odaadnám az életem, ha adnál egy esélyt.

Addig vagy Boldog, míg van aki Szeret, a bajban megfogja a kezed. S milyen fontos is Neked, csak akkor tudod meg, ha már nincs Veled!

Bársonyos reggel köszöntsön téged, gyönyörű álmod még ne érjen véget. A nap simogasson, mintha ott lennék nálad, mintha én simogatnám a vállad!

Leszek holdfény szíved teraszán, éjjelente besütnék álmaid ablakán. Sugarammal simogatnám arcodat, s hoznék szemedre gyönyörű álmokat.

Kinézek az ablakon és látom a holdat, Rád gondolok és érzem a vágyat, forrón ölelő karod szinte éget, lelkemben soha nem alszik ki fényed!

Szeretném csodálni szemednek színét, csókommal csókolni ajkadnak ízét. Kezemmel érezni tested melegét, benned megtalálni életem értelmét!

Mikor a csendből születik egy érzés.Mikor a szívedben tombol a féltés, mikor a sötétben is az ő arcát látod, tudhatod az utat a boldogsághoz.

Nehéz a szívem ,mert nem vagy velem, de erőt ad az, hogy TE vagy nekem. Szeress ,hiszen erre vágyom, nekem nem kell rajtad kívül ezen a világon.

Változik az élet mint egy gondolat, nincs állandó benne csak egy pillanat. Változzon hát életed, minden perc alatt, légy először boldog, aztán BOLDOGABB!

Szemem az égre szegeztem, a legszebb csillagot kerestem. Találtam is egyet, de az nem az égen, hanem a TE szemedben ragyogott szépen!!!

Rád gondolok titokban, szerelem tüze lángol arcomban, szeretnélek látni, gondolatban veled szállni. Karodba belebújni, s a magánytól elbúcsúzni!

Nézz rám, emeld rám tekinteted, vállamhoz érve tedd szívemre kezed. Mert az a csöpp szív csak érted kalapál, s ha nem vagy itt, akkor is Rád vár.

Enyém vagy s én a Tiéd, ebben bizonyos légy. Itt vagy szívemben bezárva mélyen. Piciny kis kulcsa elveszett: most már örökre benn a helyed.

Keresd az életben mindig a szépet, ragadd meg azt amit más nem vesz észre, s hidd el, ha sivár is sokszor az élet mindig találni benne kedveset és szépet!

Néha úgy tűnik egy perc az élet, s ha rád gondolok egy új percet élek! Egy gyöngéd ölelés, mely elfelejtet mindent, csak a pillanatnak élsz, mely megér minden kincset.

Ha elmerném mondani amit most gondolok, megtudnád, hogy Rólad álmodok. Ha eltudnám mondani, amit most érzek: megtudnád, hogy mennyire féltelek, és mennyire szeretlek téged!

Szerelmem örök, véget soha nem érhet, mert én szívemből és őszintén SZERETLEK TÉGED! Ebben az esőben szeretnék elázni nap, mint nap!

A semmiből kerültél utamba, mint kék égből a nyári zápor, mely lemossa könnyeim és mosolyra derít. Lelkemben emlékek ezrei laknak, álmodnak határt semmi sem szabhat.

Mikor Rád gondolok megremeg a lelkem, ilyenkor úgy érzem bilincsben a testem. Mindig itt vagy velem, mégis oly távol, én tudom egyedül MENNYIRE HIÁNYZOL!

Szemedbe nézek és teljesen elveszek, gondolataimban is csak Te létezel, a szád ízéért is meghalok, nem is kell nekem már más dolog csak amit még tőled kaphatok.

Azon a napon amikor rád találtam, egyedül voltam, senkire sem vágytam. Te értem jöttél, igazán szerettél köszönöm azt, hogy a mindenem te lettél.

Egyetlen szippantás a haja illatából, egyetlen érintése bőrének többet ér az öröklétnél. Egyetlenegy.

Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg egy embert hibával szeretni, mert ha olyat keresel kibe hiba nincs, más világon válassz, mert a Földön nincs!

Mikor rád gondolok, megremeg a lelkem, ilyenkor úgy érzem, bilincsben a testem. Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szádat és nézni a szemed.

Szeretnék veled beszélni egy délután, forró csókok közt bevallani, szeretlek igazán. Csendesen nézni a két szemed, és érezni, hogy nem tudok élni nélküled.

Túl sok csillag van az égen, túl sok könnycsepp a szemünkben.
Túl sok nő van a világon, de senki sem olyan mint Te.
Egyedi vagy és különleges.

Egy gyöngéd ölelés elfeledtet mindent.
Csak a pillanatnak élsz, mely megér minden kincset.
Egy forró csók, mely tüzes a vágytól, érzem örökre tehozzád láncol.

Tudod, hosszú álom az élet. Valaki rosszat álmodik, valaki szépet.
Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet,
és az álmunk soha nem érne véget.

Átölel a gyönyör, eléget a mámor, azt kívánom tőled, légy az enyém százszor.
Ha idebújsz mellém, el nem engedlek, mert én téged örökké szeretlek.

Ha elhagynál…
Ha elhagynál engemet, – jobban mi fájna?
hiányod, vagy a szív megdobbant magánya?
A csalódás kínjától félek, vagy féltlek?
Szerelmünket szeretem jobban, vagy Téged?

Az ember élete két részből áll. Az elsőben remélünk egy boldog jövőt; a másodikban bánkódunk elkövetett hibáink felett. E két időszak között alig marad egy percünk a csendes, boldog élvezetre.

Végigremeg szívemen a sok régi fájdalom
s gyűlölet lesz, mire elgondolom:
szégyen s gyűlölet a szegényekért
s káromkodás az egész életért.

Miután rájöttünk, hogy az életnek semmi értelme, nincs más hátra, mint hogy értelmet adjunk neki.

Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik csillag milliókon – ez épp elég neki, hogy boldog legyen.