Férfi, aki nem akar semmit Posted in: Férfiak, Szerelem

Vigyázat! Új, veszélyes férfitípus tűnt fel a színen!

Ezek az urak szépek, kedvesek, udvarolnak, de semmi többet nem akarnak. Kik ők, mi vezérli őket, kik iránt érdeklődnek, hogyan ismerhetők fel?

Gyakran telefonálnak, elviszik partnerüket vacsorázni, bókokkal halmozzák el. De soha nem lépnek akcióba. Vesse be bár a nő teljes fegyvertárát hidegek maradnak, akár a márvány.

A SZERELEM BŰNÖZŐJE

Nevezhetjük nyugodtan bűnnek is, amit a szerelem bűnözője tesz. Illatos fürdőt veszel, körültekintően felöltözöl, csábító sminket teszel fel. Laza három óra szépítkezés a légyott előtt. És mit kapsz cserébe? Reményeid szerint egy vágytól fűtött, szerelmes férfit, netán egy térden állva elrebegett leánykérést. Csalódnod kell, s megelégedni annyival: Nagyon kellemes volt ez az este. Majd hívlak a jövő héten! Esetleg hazakísér a muki, és elégedett arckifejezéssel, emelt fővel távozik. Érthetetlen.

Az ilyen pasi érzéki pillantású szemeivel megcsodálja a nőt, kézen fogva vezeti be a társaságba, egy pohár whisky mellett szívesen beszél a gyerekkoráról. De soha nem tesz ajánlatot, nem akarja lerohanni. Még csak kétértelmű megjegyzéseket sem tesz. Egyáltalán semmit. A kellemes este után legjobb esetben taxit hív, kiteszi ismerősét annak háza előtt, és viszlát. Csoda-e hát, ha mellette minden nő vén csontnak érzi magát? Különösen annak tudatában, hogy tulajdonképpen a pasi hagyott üzeneteket a rögzítőn, õ bombázta meghívásokkal szíve hölgyét. A mennyiség elérte hatását: rokonszenvessé, sőt mit több, vonzóvá vált. A barátnők is el voltak ájulva, hogy milyen elegáns, szép és értelmes férfi kísérgeti ezt a lányt.

A LÉLEK ROMBOLÁSA

Felmérhetetlen károkat tud okozni egy ilyen pasi a lelkedbe, pláne, ha már bele is élted magad a kapcsolatba. Megismerkedésetek elején még úgy néztek rád, akár egy hercegnőre. Erre most? Idegroncsként a falat kaparva várod, hogy megszólaljon a telefon. Te, aki nagyszerűen tudtad levenni a lábukról a pasikat, kiéhezett hisztérikává változtál. A bűnös természetesen a férfi. Nem ‘meleg’, nem nős, nem elmebeteg. De hát akkor mi a probléma? Mielőtt elkeseredetten elhamarkodott következtetésekre jutnál (csúnya vagyok, kicsi a mellem, ‘O’ lábam van és nem vagyok vonzó), nem árt, ha a férfit veszed nagyító alá.

FANTOMKÉP

Első látásra nem ismerhető fel a szerelem bűnözője. Ám, Mi fáradságos munkával megrajzoltuk a tettes fantomképét, segítségével azonosíthatod a lelked támadóját:

– Órákon át, minden szégyenérzet nélkül beszél volt barátnőjéről. Keserűség és nosztalgia között ingadozik. Valószínűleg még ma sem gyógyult ki egy 12 éves korban átélt szerelmi történetből.

– Állandóan újabb és újabb programajánlatokkal áll elő: mozi, séta, állatkert, buli. De minden együtt töltött este után csak egy hét múlva jelentkezik ismét. A 10-12. találkozás után pedig hirtelen eltűnik az Amazonas menti esőerdők mélyén.

– Szinte szerelmes saját magába. Ebbe soha nem fárad bele. Viszont fogalma nincs arról, hogy a nő mire vágyik, mire gondol, mi okozna örömet neki, kik a barátai.

– Ha unatkozik, akkor ásítozik, ha rosszkedve van, akkor veszekszik. Ha öt percig nem juthat szóhoz, durcásan feláll, és távozik. Viszont ha lélegzetelállító szépségéről, tökéletes intelligenciájáról esik szó, szeme csillogni kezd, és új életre kel.

– Minél hidegebben viselkedsz vele, annál jobban udvarol, sőt még szexuális célzásokat is tesz. Ha a kapcsolat kicsit romantikusabbá és közvetlenebbé válik, rögtön távolságtartóbb lesz. Ha egy ilyen viszony két hónapnál tovább tart, már ölni is képes lenne.

AZ ÍTÉLET NAPJA

Először is be kell fejezni az öngyötrést, és tiszta lappal kell folytatni. Józanul gondolkodva könnyedén megállapítható: a pasi csak egy valamihez ért, ám ahhoz mesteri fokon: hogyan kell egy nőt felgyújtani és égve otthagyni.  Még ha fájdalmas is, búcsút kell inteni az ilyen fazonnak. És ha mégis telefonálna, előre odakészített indokokkal le kell rázni. Így megfordítható a helyzet, a férfi nem fogja ugyan rögtön érteni, dühös lesz és sértett, de ez nagyon is jó .


INDÍTÉK

Kell, hogy legyen az áldozat-típusú nőkben valami, ami vonzza az átkozottat. De mi lehet az indíték?

Nos,

– Szuper barátnő: Mindig jókedvű és vidám, lerí róla lelkesedése és megelégedettsége. Nagylelkű és őszinte, nem ellentmondó, nem kötekedő, nem veszekedős, egyszóval semmilyen.

– Törődő anya: Elhízott test, molett formák, kedves lélek. Igazi tyúkanyó, aki mindenkin segíteni szeretne. A férfi legkisebb problémáira is azonnal keresi a gyógyírt. Soha nem fog kezet, csak puhán odanyújtja. A férfiak menekülnek előle, kivéve a bűnözőt.

– Sportos csaj: Imádja a testmozgást, minden hétvégét túrázással, hegymászással, bringázással tölt. Semmi nem érdekli igazán, csak testének esztétikai és fizikai állapota. Bakancsot, sildes sapkát és XXL-es trikót hord, de arról álmodik, hogy úgy kezeljék, mint Marilyn Monroe-t.

– Végzet asszonya: Úgy beszél, iszik és dohányzik, akár egy férfi, viszont úgy öltözik, akár egy pornószínésznő. Már mindent látott, mindent hallott, mindent megélt. Jól ismeri a férfiakat, hiszen számtalan futó kalandja volt. Ha megtetszik neki valaki, rögtön a tudtára adja, és általában meg is szerzi.